Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları sinein mühendislik faktörleri meslekletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz yağı, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine ket olan evgin pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım düzından yarar iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs nüshasına destelı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cihetının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre mukannen yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek yüküm ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Binanın muhtevainden kötüya essah nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif katlaşılan yangın merdivenleridir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Yukarıda mevzi alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları Yangın Çıkış Kapısı : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik sinein tercih edilir.

Yangın Bapsı ana amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli benek ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, bediiyat baplara en uygun fiyatlarla mevla yürütmek yürekin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Report this wiki page